Pļaviņu novadā smagā avārijā gāja bojā viens cilvēks un vēl divi cietuši

Vakar Pļaviņu novadā avārijā gāja bojā viens cilvēks un vēl divi cieta.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.19.15 uz autoceļa Rīga-Daugavpils Klintaines pagastā sadūrās kravas automašīna "Volvo" ar piekabi un automašīna "Audi A4", kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis.

Pēc sadursmes automašīna "Audi" slidenos ceļa apstākļos ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Volvo". No gūtajām traumām slimnīcā nomira automašīnas "Audi" pasažieris, 1965.gadā dzimis vīrietis, savukārt ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas vadītājs un automašīnas pasažieris, 1968.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 16 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, seši no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un viens velosipēdists.