Rīgā zobārsts palīdz noķert zagli

Vakar ap pulksten 14.00 kāds vīrietis iegāja vienā no Rīgas centrā esošajiem zobārstniecības centriem, paņēma uz pakaramā esošo klienta jaku un aizgāja.

Zādzību redzēja klienti, kas gaidīja ārsta pieņemšanu, un nekavējoties par notikušo ziņoja zobārstam, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Zobārsts uzreiz sazvanīja policiju un pats devās meklēt zagli. Blakus mājas pagalmā zobārstam izdevās šo vīrieti notvert un pēc brīža viņš likumpārkāpēju nodeva policijai. Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu par zādzību, un 24 gadus veco aizturētais ir ievietots izolatorā.

Latvijā

Problēmas attiecībās ar vienaudžiem, grūtības mācībās, pašnāvības domas, vardarbība ģimenē, veselības problēmas - par šādām tēmām, visbiežāk bērni un jaunieši meklē palīdzību, zvanot un rakstot Uzticības tālrunim. Taču šobrīd iezīmējusies arī jauna tendence - bērni, jaunieši un arī pieaugušie bieži zvana un meklē palīdzību, jo vardarbība, gan emocionāla, gan fiziska, notiek vecāku starpā, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais