Rēzeknes pašvaldības polcija noķer jauniešus, kuri vienā naktī veikuši piecus noziegumus

Naktī no 4. uz 5. janvāri Rēzeknes Pašvaldības policijas patruļekipāža aizturēja divus jauniešus, kas šajā naktī bija pastrādājuši piecus noziedzīgus nodarījumus.

Policijas uzmanību piesaistīja automašīna, kurai darbojās gan avārijas, gan parastās gaismas. Tuvojoties aizdomīgajam transportlīdzeklim, viens jaunietis metās bēgt, otrs tika aizturēts transportlīdzeklī, stāsta Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieks Aivars Stalidzāns.

Uzreiz tika izsaukta Valsts policijas ekipāža, tika noķerts arī aizbēgušais jaunietis.

5. janvāra rītā noskaidrojās, ka jaunieši naktī, izsitot logu, paspējuši apzagt divas automašīnas, vēl divi spēkrati tika sabojāti zādzības nolūkā, un automašīnu, kura Pašvaldības policijas darbiniekiem šķita aizdomīga, jaunieši tajā pašā naktī bija nozaguši. Pašvaldības policija no Valsts policijas saņēma pateicības vārdus par operatīvo rīcību.

Latvijā

Ik dienu pastnieki Kurzemē iznēsā vairāk nekā 245 tūkstošus sūtījumu un ik dienu saskaras ar aptuveni 15 tūkstošiem bojātu vai sūtījumu piegādēm neatbilstošu pastkastīšu. Vai arī tādu nav vispār. Tā ir pastnieku ikdiena arī citviet Latvijā, taču šobrīd, sākoties rudenīgajam un lietainajam laikam, sausa un droša sūtījumu nogāde kļūst vēl problemātiskāka, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais