Aizdomās par 25 gadus veca vīrieša noslepkavošanu aiztur trīs personas

Aizdomās par kāda 25 gadus veca vīrieša noslepkavošanu Ogrē aizturētas trīs personas - nogalinātā vienaudži, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava.

Šā gada 6.oktobrī Ogrē, meža masīvā netālu no M.Ķempes ielas, tika atrasts tobrīd nenoskaidrota vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Policija, izmeklējot šo lietu, drīz vien noskaidroja, ka nogalinātais ir 1984.gadā dzimis vīrietis, agrāk nesodīts.

Izmeklēšanas gaitā policija arī noskaidroja un aizturēja trīs personas, kuras tiek turētas aizdomās par šo baiso noziegumu.

Divu 1984.gadā dzimušu un viena 1983.gadā dzimuša vīrieša aizturēšanā piedalījās Ogres policijas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki kopā ar kolēģiem no RRP Kriminālpolicijas. Aizturētie ir Ogres novada iedzīvotāji, kuri jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā.

Visiem aizturētajiem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums. Izmeklēšanas interesēs policija plašāku informāciju nesniedz.

Svarīgākais