Īrijā par rupjību pret policiju Latvijas valstspiederīgajam piemēro 500 eiro soda naudu

Kādam 27 gadus vecam Latvijas valstspiederīgajam Īrijā par aizskarošu uzvedību pret vietējo policiju piemērots 500 eiro (351 lata) naudas sods, vēsta "Fingal Independent".

Svordā dzīvojošais vīrietis kā motocikla pasažieris braucis bez ķiveres. Braucējus apturējuši policijas pārstāvji, pēc kuru teiktā tiesā, motocikla pasažieris mutiski aizskāris un bijis agresīvs pret vietējās varas pārstāvjiem.

Izrādījies, ka pasažieris incidenta brīdī bijis arī alkohola reibumā. Viņa advokāts tiesā skaidrojis, ka vīrietis ļoti nožēlojot notikušo un vienīgais iemesls viņa reakcijai bijis reibuma stāvoklis.

Pēc tiesā sniegtās informācijas, 27 gadus vecais vīrietis pēc trīs gadu ilgas dzīvošanas Īrija patlaban ir palicis bez darba. Viņš iepriekš vienu reizi bijis sodīts par automašīnas vadīšanu reibuma stāvoklī, kā rezultātā uz trīs mēnešiem zaudējis autovadītāja apliecību.

Tiesnesis piemēroja Latvijas valstspiederīgajam 500 eiro lielu naudas sodu, dodot tā apmaksai divus mēnešus un secinot, ka vīrietim, "acīmredzot, ir problēmas ar alkoholu".

Latvijā

Kā jauniešus integrēt darba tirgū? Kur paliek pensiju 1. līmenis? Vai mums ir cerības pabeigt “Rail Baltica”? Kas notiek politiskajā virtuvē pirms pašvaldību vēlēšanām? Par šiem jautājumiem “Neatkarīgā” uz sarunu aicināja labklājības ministru Uldi Auguli (ZZS).

Svarīgākais