Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Brīdina "BMW X5" un "X6" īpašniekus būt uzmanīgiem

Ņemot vērā paaugstināto zādzību risku, apdrošināšanas sabiedrība Baltijas Apdrošināšanas Nams aicina ikvienu BMW īpašnieku būt īpaši uzmanīgam, novietojot auto stāvēšanai. Statistika liecina, ka aizvadītā mēneša laikā garnadži īpašu uzmanību pievērsa iecienītajiem BMW modeļiem - X5 un X6.

Lai pasargātu auto īpašniekus no nepatīkamiem brīžiem un palīdzētu samazināt risku, kas saistīts ar automašīnas nozagšanu, Baltijas Apdrošināšanas Nams iesaka ikvienam BMW X5 un X6 īpašniekam būt īpaši uzmanīgam, novietojot automašīnu stāvēšanai.

Vispirms ir jāpārliecinās, ka automašīna patiešām ir aizslēgta un ieslēgtas visas iespējamās pretaizdzīšanas iekārtas. Rīgā un tās apkārtnē ieteicams izvairīties atstāt savu auto ārpus apsargātām stāvvietām diennakts tumšajā laikā. Tāpat jābūt īpaši piesardzīgam, novietojot savu transportlīdzekli stāvēšanai diennakts tumšajā laikā Rīgas centrā, kur reģistrēts vislielākais zādzību skaits. Valsts policijas statistika liecina, ka decembrī vien nozagti 8 BMW X5 un X6 spēkrati.