Aiztur Bolderājas un Daugavgrīvas marihuānas vairumtirgotājus

29. oktobrī policija aizturējusi trīs vīriešus, kas Bolderājas un Daugavgrīvas rajonos nodarbojušies ar marihuānas vairumtirdzniecību.

Aptuveni pirms pusgada policija saņēma informāciju par grupu, kas nodarbojas ar nelegālu narkotisko vielu izplatīšanu Rīgā, īpaši Bolderājas un Daugavgrīvas rajonos. Strādājot ar šo informāciju, policijas redzeslokā nonāca konkrētas personas, kas jau iepriekš sodītas par narkotiku glabāšanu un mantiskajiem noziegumiem. Šie cilvēki nav bijuši ielu tirgotāji, bet realizējuši narkotikas vairumā.

Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes darbiniekiem par sevišķi bīstamās narkotiskās vielas realizāciju lielos apmēros Rīgā, Stūrmaņu ielā, aizturēja jau minētās trīs personas. Tie bija 1962., 1966. un 1981. gadā dzimuši vīrieši. Aizturēšanas laikā atsavināts puskilograms marihuānas. Visiem aizturētajiem Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.