Bauskā policijas iecirknī miris vīrietis

Vakar vakarā Zemgales reģiona policijas pārvaldes Bauskas iecirknī tika saņemta telefoniska informācija no iedzīvotāja, ka Bauskā, Pionieru ielā atrodas guļošs vīrietis, kurš ir alkohola reibumā.

Policijas darbinieki nekavējoši izbrauca uz notikuma vietu un vīrieti nogādāja policijas iecirknī, lai noformētu administratīvā pārkāpuma protokolu. Kad vīrietis bija nogādāts iecirknī, policijas darbinieki pamanīja, ka aizturētajam vīrietim ir veselības problēmas un izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Vīrieša veselības stāvoklis pasliktinājās, atbraukušie mediķi darīja visu iespējamo, bet diemžēl 1975.gadā dzimušā vīrieša dzīvību, mediķiem neizdevās glābt.

Uzsākts kriminālprocess, kurš tiks nosūtīts izmeklēšanai Valsts policijas Iekšējās drošības birojam. Nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze nāves cēloņa noteikšanai. Uzsākta dienesta pārbaude.

Latvijā

Aizvakar, 1. oktobrī, policijā saņemta informācija, ka Ventspilī, pa pilsētas centru pārvietojas vīrietis ar ierocim līdzīgu priekšmetu, pēc kā viņš aizturēts. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un noskaidrots, ka viņš pirms aizturēšanas sašāva ēkas logu. Šodien vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, informē Valsts policija.

Svarīgākais