Bauskas novadā viensētā noslepkavo divus cilvēkus

Svētdien pēcpusdienā kādā lauku mājā Vecsaules pagastā notikusi dubultslepkavība. Viensētā atrasts sievietes un vīrieša līķis. Vienu personu policija aizturējusi.

Ap plkst. 18 kādas lauku mājas pagalmā atrasta mirusi 1936. gadā dzimusi sieviete. Policija konstatējusi, ka mirusī ir guvusi plašus ķermeņa apdegumus, informē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece. Turpat līdzās ar sistām brūcēm galvā atrasts miris 1949. gadā dzimis vīrietis.

Kā pagaidām vienīgo notikuma aculiecinieku policija aizturējusi 1945. gadā dzimušo vīrieti. Sākts kriminālprocess, tiek veikta tiesu medicīniskā ekspertīze. Policija konstatējusi, ka aizturētais vīrietis bijis alkohola reibumā.

VP Bauskas iecirkņa priekšnieks Sergejs Pašukovs stāsta, ka aizturētais vīrietis ir nogalinātās sievietes vīrs. Savukārt nogalinātais ir strādnieks, kurš ilgus gadus šajā mājā strādājis. Viena no versijām, kuru pašlaik pārbauda izmeklētāji, ir tāda: vīrs redzējis, ka strādnieks ir nodarījis miesas bojājumus sievai, iespējams, aplējis sievieti ar benzīnu un uzšķīlis uguni. Vīrietis meties strādniekam virsū un tam iesitis pa galvu. Tā kā 1945. gadā dzimušais tagad ir vienīgais notikušā liecinieks, tad policija veic rūpīgu visu detaļu pārbaudi. S. Pašukovs piebilda, ka aizturētais jau agrāk ir bijis policijas redzeslokā, ziņo portāls "Bauskas Dzīve".

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais