Aizkrauklē aizturēts iespējamais 23 gadus vecās Kitijas slepkava

© Valsts policija

Aizkraukles policijas iecirkņa policistiem bija vajadzīga nedēļa, lai atrastu un aizturētu vīrieti, kuru tur aizdomās par 23 gadus vecās aizkrauklietes Kitijas Rimicānes slepkavību, ziņo portāls Staburags.lv.

Jauno sievieti atrada mirušu Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā, kādas deviņstāvu mājas bēniņos. Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta — par slepkavību. Aizdomās turamais — 1986. gadā dzimis vīrietis no Aizkraukles aizturēts un viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Policija turpina izmeklēšanu un vairāk informācijas par slepkavības motīviem pagaidām neatklāj.

Par šādu noziedzīgu nodarījumu vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trīs gadiem vai bez tās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.