Meitene, kura vakar Rīgā ar "Porshe" taranēja pieturu, nav nomaksājusi vairākus sodus

© f64

Publiskās datu bāzes rāda, ka baltais "Porsche Cayman" auto, kas vakar Rīgā ietriecās pieturā pie Katedrāles, pieder kādai Beātei Auzānei, kurai 23 gadu vecumā ir bijis pietiekami līdzekļu vai labvēļu, lai pietiekami dārgo braucamo iegādātos īpašumā, nevis līzingā, ziņo portāls Pietiek.com.

Šis ir vienīgais vērā ņemamais Beātes īpašums, - viņai nepieder nevienas pašas kompānijas kapitāldaļas, un arī nekustamo īpašumu jomā gados jaunā autobraucēja ir pilnīgi tukšā. Kā liecina internetā atrodamā informācija, jauna "Porsche Cayman" cena svārstās no 50 līdz 60 tūkstošiem dolāru.

Kā rāda CSDD reģistrs, Beātei iekrājušies nenomaksāti veseli 40 latu par divām „porša” novietošanām nevietā – gan Z.A.Meierovica bulvārī, gan A. Čaka ielā, raksta Pietiek.com.

Latvijā

Pēdējās dienās elektronisko sakaru un IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite Latvija” ir novērojis jaunu telefonkrāpnieku aktivitāti: arvien vairāk klientu ziņo par pievienošanu “WhatsApp” grupām no nezināmiem numuriem. "Bite Latvija" aicina nekādā gadījumā neapstiprināt šādus uzaicinājumus un nekavējoties pamest grupu, ja esat tai pievienots bez savas piekrišanas.

Svarīgākais