Policija atrod nelikumīgu ieroču slēptuvi

Pagājušajā nedēļā Kriminālizmeklēšanas pārvaldes (KIP) darbinieki atklājuši divas nelikumīgas šaujamieroču glabātuves. Atsavināti šaujamieroči, sprāgstvielas un munīcija.

7.oktobrī Rīgas un Latgales reģionā Valsts policijas darbinieki atklāja divas nelikumīgas šaujamieroču, munīcijas un sprāgstvielu glabātuves. Glabātuvēs policijas darbinieki atrada un atsavināja 70 patronas, TT sistēmas pistoli, 3 detonatorus, 5 granātas, kā arī 12 mīnmetēja lādiņus.

Uzsākts kriminālprocess "Par šaujamieroču un sprāgstvielu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu bez attiecīgas atļaujas", kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem vai arestu, atņemot tiesības veikt zināma veida uzņēmējdarbību uz laiku Policijā tiek turpināta pirmstiesas izmeklēšana, lai noskaidrotu atrastā arsenāla īpašniekus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.