Rīgā kontrolieri sasējuši bezbiļetnieku; policija uzsāk izmeklēšanu

Pagājušajā nedēļā Rīgā tramvaja kontrolieri, iespējams, sasējuši kādu bezbiļetnieku, kurš par nodarījumu ziņojis policijai.

Rīgas reģiona policijas pārvaldes Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki lūdz atsaukties cilvēkus, kuri 8. oktobrī ap 20 vakarā, braucot 7.tramvaja maršrutā, virzienā uz Centru, bijuši aculiecinieki konfliktam starp biļešu kontrolieriem un kādu pasažieri.

Incidents noticis Bārddziņu ielas rajonā, zem Salu tilta viaduktiem. Pasažieris neesot varējis kontrolei uzrādīt biļeti un izmantojot izdevību, meties bēgt, savukārt kontrolieri viņu panākuši, iespējams, sasējuši, un likuši samaksāt sodu. Policijai nepieciešams noskaidrot precīzus notikušā apstākļus, tāpēc lūgums visiem notikušā lieciniekiem zvanīt uz sekojošiem tālruņa numuriem: 67086358, 67086302, vai arī 67086315.

Rīgas reģiona policijas pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko nra.lv informēja, ka policijā ar iesniegumu ir vērsiesies cietušais – sasietais vīrieti. Tomēr viņa liecības ir pretrunā ar kontrolieru paskaidrojumiem, kā dēļ policija meklē šī notikuma aculieciniekus.

Svarīgākais