Ogrē vīrietis demolē kāpņutelpu un karina aiz ausīm ziedus

Svētdien ap pulksten 11.05 Ogres novada pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu namu Ogrē, Grīvas prospektā, kur kāds vīrietis ālējas kāpņu telpā, ziņo laikraksts ""Ogres Vēstis Visiem".

Ieradušies minētajā adresē, policisti sastapa vīrieti, kurš savas izdarības turpināja arī likumsargu klātbūtnē, – bojāja pastkastītes un lauza kāpņu telpā izvietotos ziedus, kurus karināja sev aiz ausīm. Šī nodarbe kungam šķita tik līksma, ka viņš nepārtraukti ķiķināja. Mājas iedzīvotāji paskaidroja, ka vīrietis kāpņu telpā ālējies jau krietnu laiku – skaļi trokšņojis, dauzījies pie viņu dzīvokļu durvīm, kā arī noplēsis kāpņu telpā izvietotos paziņojumus un bojājis pastkastītes.

Policisti vīrieti nogādāja Ogres policijas iecirknī, kur viņš turpināja neadekvāti uzvesties – policijas telpās izbārstīja pa grīdu līdzpaņemtos putraimus un rīsus. Vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu. Tiesa gan, kā atzīst Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis, iespējams, šo protokolu nāksies atcelt, ja specializētā medicīnas iestāde, kurā nogādāts 1988.gadā dzimušais Līvānu novada iedzīvotājs, sniegs atzinumu, ka vīrietis nav bijis pie pilna prāta.

Svarīgākais