VIDEO. Brazīliešu aktieri un futbolistu apzog latvietes

© Ekrānuzņēmums

Brazīliešu aktieris un futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs piedzīvojis gana daudz atmiņu gan ar latvietēm, gan brazīlietēm. Amizants izrādījies viens rīts pēc vienas nakts sakariem - viņš palicis ne tikai bez naudas, bet arī apakšbiksēm!

Viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas” kolorītais brazīliešu izcelsmes influenceris Felipe, atklāj dāmām, kādu interesantu stāstu, kas noticis Liepājā. Pēc kāda koncerta, vakara gaitā, viņam interesi izrādīja divas citas meitenes, kuras drosmīgi arī piegāja pie viņa klāt un piedāvāja to nakti pavadīt kopā.

Viņas teica, ka viņu sapnis ir trijatā ar Tevi. Un tad es nodomāju, ka izpildīšu jūsu sapņus. Aizgājām pie manis, viss labi un viss kārtībā. Nākošajā rītā, skatos dzīvoklī, ka viņas mani apzaga. Nozaga naudu, saulesbrilles, apakšbikses, pudeli!

Kad sapratis, kas ir noticis, puisis uzreiz zvanīja dāmām, un draudēja, ka ies uz policiju, jo viņam viss ir nofilmēts, lai gan tā nemaz nebija. Dāzu stundu laikā ar policijas palīdzību, Felipe atguva visu nozagto.