Pazudušās Annas vīrs soctīklos atbild uz jautājumiem, arī par mirušo Luīzi

© Ekrānuzņēmums/LTV1

Pazudušas Annas vīrs Juris Evertovskis mikroblogošanas vietnē "X" aicina ikvienu uzdot jautājumu par Annas meklēšanu, liktenīgo dienu un citām lietām, kas kādam neliek mieru. Iespēju robežās viņš uz jautājumiem arī atbild.

Vairāki sociālā tīkla lietotāji vēlējās zināt, kāds ir bijis Luīzes nāves iemesls, un, vai ir zināms laiks, kad viņa šķīrās no dzīves.

"Man nav zināms. Policijai — varbūt ir. Varot arī paiet vēl mēnesis, kamēr pa visādām laboratorijām audu utml paraugus pārbauda. Ja nav redzams, ka ar āmuru galva sašķaidīta (un tā nebija), tad tur analīze var būt sarežģīta. Baidos, ka es tikai pēc izmeklēšanas beigām uzzināšu," uz šo konkrēto jautājumu šādi atbildēja Juris.

Jautājumus var uzdot šeit. Atbildes gan būs jālasa mikroblogošanas vietnē "X".

Portāls NRA jau rakstīja, ka 1989.gadā dzimusī Jansone ar šogad pasaulē nākušo meitu Luīzi Evertovsku 1.novembra rītā ap plkst.9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā.

Saņemot informāciju par mātes un meitas bezvēsts prombūtni, policija nekavējoties personas izsludināja meklēšanā un sāka plašus meklēšanas pasākumus.

Tajā pašā dienā pārbaudītas adreses, kur sieviete ar bērnu varētu uzturēties, kā arī pārmeklēta apkārtne. Policisti noskaidroja, ka 1.novembra rītā sieviete ar bērnu pametusi savu dzīvesvietu ar nomas automašīnu.

2.novembrī, turpinot meklēšanas pasākumus, meža masīvā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā policijas darbinieki atrada minēto nomas automašīnu "Toyota Corolla", kuras salonā atradās miris minētais zīdainis.