Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Vangažos pēkšņi nomirst vairāki vīrieši; kas notiek?

Ilustratīvs attēls © Kaspars Krafts/F64

Trīs dienu laikā Vangažos gājuši bojā divi vīrieši, turklāt pārsimts metru viens no otra, Siguldas ielā, vēsta "Degpunktā".

Svētdien mediķi steidzās uz Siguldas ielas 4. namu. Brigādes izsaucējs dispečerim ziņoja, ka vīrietis atrodas dzīvoklī un kaut kādu iemeslu dēļ vairs nevar paelpot. Ārstu brigādei neizdevās izglābt 41 gada vecā vīrieša dzīvību, un kaimiņi redzēja, kā apbedīšanas biroja darbinieki iznes viņa mirstīgās atliekas.

Kaimiņiene stāsta, ka vīrietis bijis jauns puisis un nāves cēloņus īsti saprast nevarot. Viņa dzirdējusi, ka vīrietis ir aizrijies. Tobrīd, kad nesusi atkritumus laukā, tad “ātrie” skrēja iekšā vīrieti mēģināt atdzīvināt, bet nesekmīgi.

Savukārt pēc trīs dienām blakus mājā agri no rīta tika atrasts kāda cita vīrieša līķis. Kaimiņi padzirdēja, ka nāves iemesls varētu būt narkotiku pārdozēšana.

Aptuveni 35 gadus veco vīrieti kaimiņi pārāk labi nepazina, bet bija ievērojuši, ka viņš mēdza izskatīties iereibis.

Vietējie atklāj, ka Vangažos pagājušā mēneša beigās nomiruši vēl divi 40 gadu vecumu nesasnieguši vīrieši. Cilvēki gribot negribot cenšas letālos gadījumus kaut kā sasaistīt, īpaši tāpēc, ka visi mirušie gājuši bojā jauni.