Jēkabpilī aiztur zagļu bandu

Zemgales reģiona policijas pārvaldes (ZRP) Jēkabpils iecirkņa darbinieki vakar aizturējuši četru personu noziedzīgu grupu no Daugavpils.

9.februrārī Jēkabpilī, dienas laikā sabojājot durvju slēdzenes tika apzagti seši dzīvokļi – Draudzības alejā, Viestura, Brīvības, Neretas ielā, savukārt divos dzīvokļos – Draudzības alejā un Jaunā ielā, mēģinājuši iekļūt.

Noziedzīgās personas, kuras tiek turētas aizdomās par astoņiem noziedzīgiem nodarījumiem, tika aizturētas tūlīt pēc pēc noziedzīgo nodarījumu izdarīšanas Jēkabpilī, brīdī, kad pārvietojās ar automašīnu “VW Trasporter”. Pārbaudot automašīnu tika konstatētas un izņemtas arī nozagtās mantas.

Aizturētās personas ir iepriekš tiesātas.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizturēto saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.