"Gadu terorizēja un pēc tam nodūra bērna acu priekšā!" Policija meklē jaunas sievietes slepkavu

Valsts policijas plaši meklētais Leons Rusiņš tiek turēts aizdomās par sievietes slepkavību Jēkabpilī. LTV raidījums "Panorāma" vēsta, ka slepkavība notikusi sievietes mammas un bērna priekšā. Pēc nozieguma izdarīšanas vīrietis bēdzis ar auto, un viņu neizdevās aizturēt.

LTV arī ziņoja, ka vīrietis ilgstoši, ilgāk nekā gadu terorizējis sievieti - bijušo dzīvesbiedri. Sievietei nolemjot pārtraukt attiecības ar Rusiņu, viņš nelika mierā sievieti, sūtījis ziņas, draudējis. Par notiekošo Valsts policijai ziņojusi gan pati sieviete, gan viņas apkārtējie. Turklāt nepārtraukti terorizētas arī nelaiķes kolēģes, kuras patlaban satraucas par savu drošību.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Austrumzemgales iecirknis aizdomās par smaga noziedzīga nodarījuma izdarīšanu meklē 1970.gadā dzimušo Leonu Rusiņu. Persona var būt bīstama.

Policija aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un netuvoties vīrietim, kā arī pašiem neiesaistīties meklēšanā, bet, ja ir zināma vīrieša iespējamā atrašanās vieta, nekavējoties zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuru 67006736 vai 110. Vairāk šeit: Aukstasinīgi nogalināta sieviete; tiek meklēts aizdomās turamais, viņš var būt neprognozējams un bīstams

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.