Rēzeknē par četru māju apzagšanu aiztur vīru un sievu

Pirmdien Rēzeknē, veicot operatīvos pasākumus, Latgales reģiona policijas pārvaldes darbinieki aizdomās par četrām zādzībām no privātmājām aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti un 1993.gadā dzimušu sievieti.

Izmeklēšanas gaitā jau noskaidrots, ka abi laulātie laika posmā no šī gada 11.janvāra līdz 4.februārim no privātmājām Rēzeknes Dienvidu rajonā nozaga gan naudu un vērtslietas, gan arī sadzīves un datortehniku, nodarot īpašniekiem materiālos zaudējumus vairāku tūkstošu latu apmērā.

Izmeklēšanas gaitā daļa nozagto lietu jau atgūtas.

Abas minētās personas, bija izsludinātas meklēšanā par vairākiem identiskiem noziedzīgiem nodarījumiem Daugavpilī, Jelgavā un Bauskā.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.