Jēkabpils policistu bandīti nošāvuši apzināti

© Daiga Kalniņa

Vairāki bojāgājušā Jēkabpils policista Andra Znotiņa kolēģi apstiprina, ka likumsargs nošauts pēc tam, kad viņš no sava ieroča bija izšāvis visas patronas.

Par to ziņo portāls Apollo.lv, atsaucoties uz TV3 ziņām.

Kad Znotiņam beidzās patronas, viens no laupītājiem viņam piegājis klāt un iešāvis kaklā, ziņo raidījums. Tas liecina, ka viens no laupītājiem likumsargu mērķtiecīgi nogalināja, nevis nāvējoši viņu ievainoja, atšaudoties bēgšanas laikā.

Šobrīd visi pieci Jēkabpils laupīšanā iesaistītie noziedznieki ir apcietināti - divi atrodas cietumā, bet trīs ārstējas slimnīcā. Apcietināto advokāti apgalvo, ka pagaidām nav zināms, kurš tieši nogalināja likumsargu.

Visticamāk, neviens no laupītājiem arī neatzīsies, ka tieši viņš raidījis lodes nogalinātā policista virzienā. Tāpāt, ņemot vērā, ka laupīšanā kopumā izmantoti deviņi ieroči, būs sarežģīti noskaidrot, kurš konkrēti no kāda ieroča šāvis.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.