"Alfor" noliedz, ka spēļu zālē glabājusies "melnā kase"

SIA "Alfor" finanšu direktore Dace Konrade noliedz baumas, ka laimētavā "Fenikss" Jēkabpilī glabājusies nelikumīga nauda jeb tā dēvētā melnā kase un sacīja, ka laupītāju guvums bijis 104 500 latu.

Summa bijusi tik liela, jo neilgi pirms uzbrukuma atvesta nauda no visa rajona.

Paziņojumā medijiem "Alfor" norāda, ka visa nauda, ieskaitot to, kas uzbrukuma brīdī atradās Jēkabpilī, tiek uzskaitīta atbilstoši normatīvajiem aktiem un visas naudas legalitāti apliecina dokumentācija, kas ir arī policijas rīcībā.

"Melnalksnis arī melo, ka kāds no uzbrukuma dalībniekiem brāļiem Hristoforidi savulaik būtu strādājis "Fenikss" zālē par apsargu - neviens no abiem brāļiem nav bijis "Alfor" darbinieks. "Alfor" nav zināms, kāpēc Dāvis un Melnalksnis, kurš savulaik ir pārstāvējis Hristoforidi intereses, izplata nepatiesu informāciju," klāsta uzņēmums.

"Alfor" arī aicina rūpīgi pārbaudīt faktus un neradīt viltus sensācijas, balstoties uz atsevišķu personu tendencioziem pieņēmumiem.

SIA "Alfor" pašlaik ir lielākais un veiksmīgākais azartspēļu uzņēmums Latvijā. Pērnā gada deviņos mēnešos tā apgrozījums bija 20,8 miljoni latu. Kopumā Jēkabpilī ir astoņas spēļu zāles un 184 spēļu automāti.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.