Rīgas centrā policisti aiztur četru laupītāju grupējumu

Aizvadītajā naktī Rīgas centrā patruļpolicijas vienības "Alfa" darbinieki aizturēja četrus laupītājus, kuri tikko kādam vīrietim uz Tērbatas ielas bija atņēmuši mobilo tālruni.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde, vakar vēlu vakarā četras personas atbrauca uz galvaspilsētas centru ar mērķi kādu aplaupīt, lai tādā veidā izklaidētos.

Ap plkst.1 naktī uz Tērbatas ielas grupējums sāka konfliktu ar kādu vīrieti. Konflikts pārauga kautiņā, laupītāji upurim atņēma mobilo tālruni un devās prom.

Tomēr patruļpolicijas vienības "Alfa" darbinieki, veicot operatīvos pasākumus un sadarbojoties ar uzbrukuma vietai blakus strādājošo apsargu, visus četrus laupītājus drīz vien aizturēja.

Aizturētie ir 1994. un 1993.gadā dzimuši nepilngadīgie, kā arī 1988. un 1966.gadā dzimuši vīrieši. Abi vecākie jau iepriekš sodīti vairāk nekā sešas reizes katrs, pastāstīja Sadovskis.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.