Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Iecavā par 4 maisu ar malku zādzību 12 eiro vērtībā sākts kriminālprocess

© Ģirts Ozoliņš/F64

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī saņemta informācija 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 17 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 17 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Kā liecina sākotnējā informācija, no 20. līdz 21. septembrim Bauskas novada Iecavas pagastā, sabojājot šķūnīša durvis, no palīgēkas tika nozagti četri maisi ar malku 12 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. septembrī Bauskas novada Codes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „BMW X5” ar ātrumu 114 km/h pie atļautā maksimālā braukšanas ātruma 70 km/h. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 80 eiro.

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. septembrī Bauskas novada Skaistkalnes pagastā vīrietis vadīja transportlīdzekli „Volvo FH12” un, būdams neuzmanīgs, uzbrauca uz ceļa braucamās daļas nokritušam kokam. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.