Zolitūdē četras maskās tērptas personas nolaupa vīrieti un izspiež no viņa naudu

16.decembrī ap plkst.18.30 Rīgā, pie Ruses ielas 13.nama, četras pagaidām nenoskaidrotas maskās tērptas un ar beisbola nūjām bruņojušās personas nolaupīja 1964.gadā dzimušu vīrieti un izspieda no viņa vairākus tūkstošus eiro.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, cietušais tika sagrābts brīdī, kad viņš piebrauca pie savas dzīvesvietas un izkāpa no automašīnas. Pie vīrieša negaidīti pienāca četras maskās tērptas un ar beisbola nūjām bruņojušās personas, piekāva viņu, iesēdināja mikroautobusā "MB Vito" un apmaiņā pret atbrīvošanu pieprasīja naudu - vairākus tūkstošus eiro.

Tiklīdz cietušais naudu šīm personām iedeva, tās viņu atbrīvoja, pastāstīja Sadovskis.

Notikušā aculieciniekus, kā arī ikvienu, kurš varētu sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par šo gadījumu, policija aicina zvanīt uz tālruni 22 031 725.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais