Smaga avārija uz Bauskas šosejas

© Ekrānuzņēmums/Degpunktā

Ap plkst. 6.00 rītā uz Bauskas šosejas mašīnu nebija daudz, bet tik un tā kādai vieglās automašīnas vadītājai nepaveicās. Nejauši iebraucot pretējā joslā, viņa ieskrēja kravas spēkratā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Piektdienas rītā dažas minūtes pirms saullēkta šosejas A7 61. kilometrā, labi pārredzamā ceļa posmā starp Codi un Bausku, saskrējās kravas automašīna, kas brauca uz Lietuvu, un vieglais spēkrats, kas virzījās uz Rīgas pusi.


“Sieviete vadīja automašīnu ”Audi S6” un iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas transportlīdzekli ”DAF”. Negadījumā traumas guva vieglās automašīnas vadītāja, un viņa tika nogādāta ārstniecības iestādē,” par notikušo stāsta Valsts policijas Zemgales reģiona policijas pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Trieciens bija negaidīts un pamatīgs, atceras negadījuma vietā sastaptais “fūres” šoferis. Viņš pats tika cauri sveikā, vien ar nelielu rokas sasitumu.

Par notikušo policijā šobrīd ir sākta administratīvā lietvedība. Ja mediķi paziņos, ka cietušās traumas tomēr izrādījušās smagas, lietu var pārkvalificēt un ierosināt kriminālprocesu. Tāpat no slimnīcas vēl tiek gaidītas alkohola ekspertīzes.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais