Rīgā meitene, iespējams, nodūrusi patēvu

Sestdienas vakarā kādā dzīvoklī Rīgā, Jersikas ielā, noticis neizprotams atgadījums - vīrietis it kā uzskrējis virsū savai pameitai, kura rokās turēja nazi. Patēvam nodarītie miesas bojājumi bija tik nopietni, ka viņš slimnīcā mira. Savukārt 19 gadus vecā jauniete tiek turēta aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu patēvam.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, sestdien, 11.decembrī, ap plkst.20 policijā tika saņemta informācija, ka savā dzīvesvietā atrodas ievainots 1955.gadā dzimis vīrietis. Dzīvoklī ieradās arī mediķi, kuri sniedza neatliekamo palīdzību, pēc tam vīrietis aizveda uz slimnīcu, kurš viņš pēc neilga laika mira.

Veicot izmeklēšanu, policija noskaidroja, ka miesas bojājumus vīrietim varētu būt nodarījusi viņa pameita - 1991.gadā dzimusi jauniete, kura arī tika aizturēta. Policijā jauniete paskaidroja, ka bija devusies no virtuves uz istabu un viņai rokās bija nazis, kad patēvs uzskrējis tam virsū.

Jaunietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, un policija izmeklēšanas laikā mēģinās noskaidrot notikušā patiesos apstākļus.