Uz Rīgas apvedceļa avarējusi eļļas cisterna; daļēji slēgta satiksme

Neilgi pirms plkst.14.15 ir izdevies atjaunot satiksmi Rīgas apvedceļa posmā Babīte-Salaspils virzienā uz Salaspili, taču pretējā virzienā satiksme joprojām ir slēgta, līdz izdosies novērst Ķekavas novadā notikušās apvidus automašīnas un autocisternas sadursmes sekas.

Šodien ap plkst.13 uz Rīgas apvedceļa posmā Salaspils-Babīte, Ķekavas novadā, notika apvidus automašīnas un autocisternas sadursme, kuras dēļ uz ceļa braucamās daļas no cisternas sāka izplūst industriālā eļļa, tāpēc notikuma vietā tika slēgta transportlīdzekļu kustība abos virzienos. Cilvēki negadījumā nav cietuši. Notikuma vietā strādā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, kā arī VP darbinieki.

Satiksmes informācijas centrā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja, ka industriālās eļļas savākšana varētu prasīt aptuveni divas stundas. Notikuma vietu varot apbraukt tikai caur Rīgu, citu iespēju neesot.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.