Igaunijas pilsonis veikalā nozog Latvijā ražotus saldumus vairāk nekā 60 latu vērtībā

Piektdien policija aizturējusi kādu 1970.gadā dzimušu Igaunijas pilsoni, kurš veikalā bija nozadzis Latvijā ražotu sidru un lielu daudzumu fabrikas "Laima" šokolādes vairāk nekā 60 latu vērtībā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, aizdomās par zādzību aizturētais igaunis Kurzemes policijas iecirkņa darbiniekiem pastāstījis, ka, atpūšoties Latvijā, bija jau iztērējis visu naudu, kad atminējies, ka radiem nav sagādāti suvenīri. Tā kā naudas vairs nebija, kaimiņzemes viesis nolēmis nozagt saldumus, ko aizvest tuviniekiem, bet nokļuvis policijā.

Par notikušo pret Igaunijas pilsoni sākts kriminālprocess, kura izmeklēšanas gaitā viņam piemērots drošības līdzeklis - uzturēšanās noteiktā dzīvesvietā Igaunijā.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais