Par sirmgalves aplaupīšanu aiztur agrāk tiesātu vīrieti

Policijas darbiniekiem izdevies aizturēt kādu iepriekš tiesātu vīrieti, kurš piedraudējis ar šaujamieroci un pašas dzīvoklī sirmgalvei nolaupījis aptuveni 100 latus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vīrietis tika aizturēts 24.novembrī, bet laupīšana veikta šā gada septembrī. Aizturētais vīrietis ir jau agrāk tiesāts, un šodien tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu. Policijā ir aizdomas, ka aizturētais varētu būt saistīts arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Šā gada septembra beigās policijā vērsās kāda kundze, kura pastāstīja, ka viņai uz mājas tālruni piezvanījis kāds vīrietis, kurš uzdevies par viņas dēlu un teicis, lai atver viņam durvis, jo viņš esot atnācis ciemos. Sirmgalve, neko ļaunu nenojaušot, durvis atvēra, bet tur bijis kāds jaunietis. Brīdi vēlāk jaunais vīrietis večiņai piedraudēja ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu un nolaupīja aptuveni 100 latu. Policijā tika sākts kriminālprocess par bruņotu laupīšanu.

Veicot izmeklēšanas darbības, Rīgas Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka laupītājs varētu būt kāds 21 gadu vecs jaunietis. Aizvakar, veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki aizdomās turamo jaunieti aizturēja.

Svarīgākais