Apgāžoties traktoram, mirst cilvēks

Pagājušajā diennaktī uz valsts ceļiem gājis bojā viens cilvēks, - kāds vīrietis apgāzās ar traktoru un no gūtajām traumām nomira.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa aģentūru LETA informēja, ka pēc plkst.18 Dagdas novadā Ķepovas pagastā kāds 1986.gadā dzimis vīrietis, pa vietējo ceļu vadot traktoru, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Traktora vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos cieta cilvēki, viens cilvēks gāja bojā. No kopējā negadījumu skaita Rīgas reģionā reģistrēti 14, no tiem trijos cieta cilvēki.

Alkohola reibumā aizturēti 35 vadītāji, no tiem 13 autovadītāji. No kopējā reibumā aizturēto vadītāju skaita Rīgas reģionā aizturēti 15, no tiem četri autovadītāji.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.