Spānijā par divkāršu slepkavību aizturēta Latvijas valstspiederīgā

Spānijas galvaspilsētā Madridē par divu cilvēku slepkavību otrdien aizturēta Latvijas valstspiederīgā, 49 gadus vecā Alla B., vēsta Spānijas laikraksts "El Pais".

Aizturētās sievietes partneris, 41 gadu vecais Peru pilsonis, nogādāts slimnīcā ar vidēji smagiem ievainojumiem. Pāris dzīvojis uz ielas Madrides Argansuelas rajonā.

Kā vēsta aculiecinieki, naktī pie pāra ieradusies kāda sieviete, acīmredzot vīrieša bijusī partnere, un viņas draugs. Starp abiem pāriem izcēlies konflikts, kas izvērties vardarbīgi. Konfliktā 50 gadus veca krievu tautības sieviete nogalināta ar vairākām durtām brūcēm, bet viņas partneris, kurš bija Krievijas pilsonis, nogalināts ar cirstām brūcēm galvā un kaklā.

Aizturētajai sievietei ir iepriekšēja sodāmība par uzbrukumiem, izspiešanu un draudu izteikšanu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais