Narkomāns, kurš nozaga asinsspiediena mērītāju, citā aptiekā nozadzis "kosmodisku"

Trešdien par laupīšanu aptiekā aizturētais narkomāns kādā citā aptiekā dienu iepriekš veicis zādzību.

Narkomāns, kurš trešdien aptiekā Rīgā, Meierovica bulvārī, nolaupījis asinsspiediena mērītāju, citā aptiekā - A.Deglava ielā - 9.novembrī ap plkst.14.30 nozadzis "kosmodisku".

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, policijai pēc vīrieša aizturēšanas radās aizdomas, ka viņš varētu būt pastrādājis vēl citus likumpārkāpumus, tādēļ vakar Latgales iecirknī sāka pārbaudi par šo vienu zādzību aptiekā. Arī pats aizturētais jau atzinies šajā zādzībā.

LETA jau ziņoja, ka 10.novembrī aptiekā ienācis kāds vīrietis un palūdzis apskatīt asinsspiediena mērītāju, kad pēkšņi mēģinājis to izraut farmaceitei no rokām, taču sieviete aparātu turējusi. Vīrietis farmaceiti pagrūdis un ar aparātu aizbēdzis.

Par notikušo tika paziņots policijai, un jau pēc kāda laiciņa iespējamais laupītājs tika aizturēts. Izrādījās, ka asinsspiediena mērītājs tik ļoti bija nepieciešams agrāk tiesātam 1983.gadā dzimušam vīrietim, kurš ir arī narkotiku lietotājs.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais