Meklēšanā izsludinātais jaunietis uzbrūk sievietei; policijai izdodas viņu notvert

© f64.lv, Lauris Aizupietis

Aizvadītajā sestdienā Liepājā par vardarbību pret sievieti aizturēts jaunietis, kurš iepriekš jau bija izsludināts policijas meklēšanā, informē Liepājas Pašvaldības policijā.

3.jūlijā ap pulksten 22:00 Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā tika saņemta informācija par to, ka vienā no daudzdzīvokļu māju dzīvokļiem Turaidas ielā esot agresīvs vīrietis.

No minētā dzīvokļa izmukusi sieviete, lai izsauktu policiju.

Ierodoties notikuma vietā, kāpņu telpā tika pamanīts vīrietis, kurš uzvedās agresīvi.

Pārbaudot personas datus, noskaidrojās, ka 2004.gadā dzimušais vīrietis atrodas Valsts policijas meklēšanā. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Savukārt, papildus tika noskaidrots, ka aizturētais vīrietis iepriekš ir iesitis sievietei, tādēļ notikuma vietā tika piesaistīti Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki. Neskatoties uz to, ka sieviete tika vairākkārtīgi aicināta vērsties ar iesniegumu Valsts policijā par notikušo uzbrukumu, viņa atteicās to darīt.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.