Iešaujot sejā ar gāzes pistoli, Rīgā uz ielas aplaupa vīrieti

Otrdien ap plkst.18 Rīgā, Jasmuižas ielā, tika aplaupīts kāds vīrietis. Visticamāk, viņam sejā tika iešauts ar gāzes pistoli, pēc kā nolaupīta soma.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka otrdien pie cietušā vīrieša piegāja divi citi vīrieši un palūdza iedot cigareti. Kamēr vīrietis meklēja prasīto, viens no svešajiem viņam iešāva sejā, bet otrs izrāva somu.

To visu redzēja aculiecinieki, kuri izsauca policiju. Aizturēt izdevās tikai vienu no laupītājiem - somas nolaupītāju, jo otram izdevās aizbēgt. Jau policijas iecirknī noskaidrojās, ka aizturētais laupītājs ir 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav bijis tiesāts. Pret viņu sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Tomēr kriminālprocess policijā tika sākts arī pret cietušo - 1986.gadā dzimušu vīrieti, jo viņa somā tika atrasti gandrīz desmit grami marihuānas. Pret viņu process sākts par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais