Liepājā piedzēries vīrietis naktī stumj ratiņos pārsalušu puskailu bērnu

Naktī uz 6.novembri ap plkst.3 Liepājā, Jelgavas ielā, aizturēts vīrietis, kurš, būdams stiprā alkohola reibumā, stūma bērna ratiņus, kuros gulēja pārsalis puskails bērns, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas preses sekretāre Ineta Mikute.

Vīrietis un 2009.gadā dzimusī meitenīte nekavējoties tika nogādāti iecirknī, siltumā. Vīrietis paskaidrojis, ka esot devies mājās, bet nav ticis dzīvoklī, jo nav bijis atslēgas. Tika noskaidrota meitenītes māte, taču, pārbaudot dzīvesvietas adresi, neviens durvis uz policijas darbinieku aicinājumu neatvēra.

Pašvaldības policijā tika pieņemts lēmums meitenīti nogādāt bērnu aprūpes centrā Liepājā, savukārt meitenītes tēvs tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā atskurbšanai. Informācija par šo gadījumu tika nodota Bāriņtiesas darbiniekiem.

Latvijā

Krīžu un konsultāciju centrs “Skalbes” ir veicis apkopojumu par saņemtajiem zvaniem kopš 2021. gada un secinājuši, ka 33% no ienākošajiem zvaniem ir saistīti ar vientulību. Dati liecina, ka visbiežāk ar vientulību saskaras cilvēki, kas cieš no fiziskām un psihiskām saslimšanām, kā arī sievietes, kas saskaras ar finansiālām grūtībām.

Svarīgākais