Policija: Juglā neuzdarbojas maniaks

Lai kliedētu baumas, ka Rīgā, Juglas apkaimē uzdarbojas maniaks, kurš, pēc apkārtējo iedzīvotāju stāstītā, ir nogalinājis vismaz trīs sievietes, sasaukusi īpašu preses konferenci, lai ieviestu skaidrību notikušajā.

Vairākos internets portālos pēdējo dienu laikā izplatījušās baumas, ka Juglā maniaks pārgriezis rīkli vismaz trim sievietēm, bet mediji par notikušo klusē. Kāds Juglas iedzīvotājiem portālā Cosmo.lv pat raksta: „man 1 pazīstams policists teica, ka tā esot gan..ir tas maniaks”.

Rīgas policijas pārstāvis Toms Sadovskis nra.lv atzina, ka baumām par maniaku nav pamata, tomēr no viņa teiktā izriet, ka uzbrukumi vai kādas citas pretlikumīgas darbības pret iedzīvotājiem šajā rajonā ir bijušas. Iespējams, iedzīvotājus maldinājusi lielā policistu koncentrācija Juglā, jo tie tiešām tur izmeklējuši kādu noziegumu, kam gan nav saistība ar maniaku.

Policija norāda, ka interneta komentāros viss ir pārspīlēts. Ņemot vērā sabiedrības interesi un lai atspēkotu baumas par maniaku, Rīgas policijas vadība sasaukusi speciālu preses konferenci šodien.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.