Latvijas policija meklē Maltā pazudušu sievieti un Norvēģijā pazudušu vīrieti

Valsts policija (VP) savā mājaslapā pie bezvēsts pazudušajiem ievietojusi informāciju par diviem ārzemēs pazudušiem Latvijas valstspiederīgajiem.

VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas meklē bezvēsts pazudušo 1989.gadā dzimušo Viktoriju Medinovu, kura šā gada janvārī aizbrauca strādāt uz Maltu. Radinieki ar Medinovu nevar sazināties no jūlija. Līdz šim brīdim sieviete nav devusi par sevi ziņu.

Sieviete ir 165 centimetrus gara, vidējas miesas būves, viņai ir gari, viļņoti, pieaudzēti mati. Ja kādam ir informācija par sievietes iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot pa tālruni 67086678, 67086610, 112, 02 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.

Savukārt VP Kurzemes reģionālās pārvaldes Liepājas iecirknis meklē bezvēsts pazudušo 1985.gadā dzimušo Vitāliju Žukovu, kurš šā gada 2.oktobrī plkst.18.10 zvanīja savai mātei no Norvēģijas pilsētas Oslo un apsolīja ierasties 3.oktobrī savā dzīves vietā Liepājā, bet līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta. Vīrietis arī neatbild uz telefona zvaniem.

Vīrietis ir 186 centimetrus garš, normālas miesas būves, viņam ir tumši pelēki, īsi apgriezti mati. Ja kāds zina par vīrieša atrašanās vietu, viņš tiek aicināts zvanīt policijai pa tālruni 02, 112 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.

Svarīgākais