Aizdomās par narkotiku tirgošanu Kuldīgā aiztur divas personas

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

Valsts policija aizdomās par narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti Kuldīgā ir aizturējusi divas personas, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova.

Šā gada 18.februārī VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas aizdomās par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu un realizēšanu Kuldīgas pilsētā un novadā aizturēja divas personas.

Pēc Šeršņovas stāstītā, veicot kratīšanas piecos īpašumos un divās automašīnās Kuldīgas pilsētā, likumsargi konstatēja narkotiskās un psihotropās vielas - amfetamīnu, marihuānu, psihotropo vielu saturošu medikamentu tramadolu, kā arī divus gāzes ieročus un vairāk nekā 50 dažādu kalibru patronas.

Policijas pārstāve stāstīja, ka abi vīrieši iepriekš nav nonākuši policijas redzeslokā un patlaban uz izmeklēšanas laiku viņiem ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas turpina izmeklēšanu kriminālprocesā par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu un realizēšanu. Saskaņā ar Krimināllikumu par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, skaidroja policijas pārstāve.

Svarīgākais