Latvijas valstspiederīgais Lielbritānijā sabiedrisko darbu vietā izvēlas cietumu

Lielbritānijas tiesa izpildījusi kāda zagļa vēlēšanos, kurš apgalvojis, ka grib nokļūt aiz restēm, piespriežot viņam gadu ilgu cietumsodu.

Apsūdzētā aizstāvis Rojs Patersons tiesu informējis, ka Latvijas valstspiederīgais Maksims Skrizadlovskis atsakās pildīt jebkāda veida sabiedriskos darbus probācijas programmā un tā vietā vēlas tikt ieslodzīts, ziņo Baltic-ireland.

Aizstāvis tiesai norādījis, ka 24 gadus vecais vīrietis no Latvijas arī cer, ka tiks izraidīts no valsts un varēs dzīvot kopā ar savu ģimeni.

Apsūdzētais atzinās, ka ielauzies kādā mājā un nozadzis dažādas mantas, tostarp juvelierizstrādājumus kopumā 2300 sterliņa mārciņu vērtībā.

Tā vēsta portāls apollo.lv

Vīrietis tiesā atzinis, ka viņam bijis arī neliels daudzums kokaīna un heroīna. Tāpat viņš atklājis, ka pārkāpis iepriekš par zādzību piespriesto sabiedrisko darbu norīkojumu.

Latvijā

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 24. oktobra plkst. 6.30 līdz 25. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 39 izsaukumus – 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.