Zaglis pirms veikala slēgšanas paslēpjas tā tualetē

Vakar vakarā pēc kāda veikala darba laika beigām tā telpās tika aizturēts agrāk tiesāts narkomāns. Izrādījās, ka vīrietis bija ienācis veikalā vēl pirms tā slēgšanas un paslēpies tualetē, lai, iespējams, vēlāk varētu apzagt šo tirdzniecības vietu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, minētais atgadījums fiksēts kādā veikalā Dzelzavas ielā. Vīrieti "nodevusi" tirdzniecības vietā ierīkotā signalizācija, kurai nostrādājot, ieradušies apsardzes darbinieki. Viņi potenciālo garnadzi aizturējuši un nodevuši policijai.

Tā kā 1974.gadā dzimušais vīrietis no slēgtajām telpām neko nebija paņēmis un veikala vadība atteikusies rakstīt iesniegumu par zādzības mēģinājumu, aizturētajam nekādu nepatikšanu nebūs, atzina Sadovskis.

Tomēr policija aicina veikalniekus turpmāk pirms darba laika beigām rūpīgi pārliecināties, vai telpās nav paslēpušās kādas nepiederošas personas.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais