Rīgā no automašīnas nozog 1,5 miljonus Baltkrievijas rubļu

Vakar Rīgā kādam Baltkrievijas pilsonim no automašīnas nozagta soma, kurā atradās 7000 eiro (4919 lati) un 1,5 miljoni Baltkrievijas rubļu (aptuveni 250 latu).

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka cietušais vakar ap plkst.10.30 piebraucis ar savu automašīnu pie kādas automašīnu tirgošanas vietas Maskavas ielā. Kad viņš atgriezies, automašīnai bijusi pārdurta riepa, tādēļ ārvalstu viesis devies ar savu braucamo uz tuvāko autoservisu. Viņš ar servisa darbinieku bija iegājis iekštelpās, bet, atgriežoties pie savas automašīnas, konstatēja somiņas zādzību.

Policija pieļauj, ka riepa tika pārdurta tieši ar mērķi veikt zādzību. Tādēļ policija aicina iedzīvotājus pašiem rūpēties par savu mantu drošību. Pat atstājot automašīnu nepieskatītu uz mazu mirkli, tā jāaizslēdz un spēkratā vispār nebūtu vēlams atstāt kādas vērtīgas mantas, norāda policija.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais