Servisa darbinieks paņem remontā nodotās automašīnas un pazūd

Policijas darbinieki vakar aizturējuši kādu 1979.gadā dzimušu, agrāk netiesātu autoservisa darbinieku, kurš kopš pavasara no trim cilvēkiem paņēmis saremontēt automašīnas, bet nav tās atdevis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, šā gada maijā no kāda iedzīvotāja tika saņemts iesniegums par to, ka autoservisa darbinieks piesavinājies viņa automašīnu un pazudis. Par notikušo tika sākts kriminālprocess, taču aizdomās turēto arī policijai atrast neizdevās.

Jūlijā no kāda cita iedzīvotāja tika saņemts analoģisks iesniegums, bet augustā policijā vērsās jau trešais šādā veidā cietušais. Visi trīs norādīja, ka vīrietis, kurš piesavinājies viņu spēkratus, strādājis kādā servisā Kurzemes prospektā. Remontam nodotās automašīnas katra maksājusi vairākus tūkstošus latu.

Turpinot izmeklēšanu, vakar policijas darbiniekiem aizdomās par minēto automašīnu piesavināšanos izdevās aizturēt 1979.gadā dzimušu agrāk netiesātu vīrieti.

Kā pastāstīja Sadovskis, cietušie aizturēto atpazinuši kā servisa darbinieku, kuriem viņi uzticējuši saremontēt savus transportlīdzekļus. Tomēr pats aizturētais savu vainu noliedz. Tikmēr automašīnas joprojām nav izdevies atrast.

Svarīgākais