Veco ļaužu pansionāta iemītniekam nozog maksājuma karti, iztērējot no tās 1450 latus

Policija meklē personas, kuras šā gada jūnijā kādam veco ļaužu pansionāta iemītniekam nozagušas maksājuma karti, no kuras noņemti 1450 lati.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Teikas iecirknī jau šā gada jūnijā tika saņemts iesniegums no kāda pansionāta iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka viņam ir nozagta maksājumu karte. Veicot izmeklēšanas darbības, Teikas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka no cietušā vīrieša bankas konta ar nozagto maksājumu karti izņemti 1450 lati, aģentūrai LETA pastāstīja RRP preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Par notikušo policijā sākti divi kriminālprocesi - par zādzību un par nelikumīgu kredītkartes izmantošanu. Abu kriminālprocesu izmeklēšanas gaitā tika veiktas plašas izmeklēšanas darbības, kā arī meklēšanas pasākumi, taču vainīgās personas noskaidrot un aizturēt pagaidām nav izdevies.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais