Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

VIDEO: bēdīgi slavenajam šoferim par izgājieniem uz Jelgavas šosejas piemēro 200 eiro sodu

© Ekrānuzņēmums

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa amatpersonas 17.jūnijā sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par agresīvu braukšanu uz autoceļa A8 (Rīga - Jelgava - Lietuvas robeža). Likumsargi par minēto pārkāpumu 1983.gadā dzimušajam vīrietim piemēroja naudas sodu 200 eiro apmērā.

Pirmdien, 15.jūnijā, plašu sabiedrības rezonansi izraisīja video ieraksts, kas tika izplatīts sociālajās vietnēs un medijos. Tajā bija redzams, kā vīrietis uz autoceļa Rīga - Jelgava - Lietuvas robeža, agresīvi un bīstami pret citiem satiksmes dalībniekiem vada automašīnu "BMW" un pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus.

Trešdien, 17.jūnijā, policisti noskaidroja agresīvā autovadītāja personību, un tajā pašā dienā 1983.gadā dzimušajam rīdziniekam, kurš jau iepriekš ir sodīts par pārkāpumu ceļu satiksmē, tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par agresīvu braukšanu un ceļa apzīmējuma nepārtrauktās līnijas šķēršošanu. Likumsargi vīrietim piemēroja administratīvo naudas sodu 200 eiro apmērā.

Valsts policija aicina cilvēkus cienīt citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī ievērot ceļu satiksmes drošības noteikumus.