Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

VIDEO: Jaunietis aizturēšanas brīdī cenšas zem policijas auto paslēpt marihuānu

© Ekrānšāviņš no video

Policijai izdevies iemūžināt kadrus, kā kāds jaunietis aizturēšanas brīdī mēģinājis slēpt marihuānu.

Kā raidījumam “Degpunktā” pastāstīja Stopiņu novada pašvaldības policijas vecākais inspektors Jānis Feldmanis, patruļas laikā policijas darbinieki pamanījuši trīs jauniešus, kas pārvietojās ar četriem velosipēdiem. Ņemot vērā, ka daži no jauniešiem jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar dažādiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem, policijas darbinieki uzsāka sarunu ar jauniešiem, lai noskaidrotu, kādēļ viņiem ir četri velosipēdi.

Policisti dzirdējuši, ka vienā no jaunieša somām skan stikla pudeles. Ņemot vērā, ka divas personas bija nepilngadīgas, policisti lūdza uzrādīt somas saturu. Pēkšņi jaunieši kļuva izvairīgi, centās pamest notikuma vietu un atturēt policistus no somas pārbaudes.

Policists sapratis, ka jaunā vīrieša rokās atrodas kāds sainis, un viņš ir gatavs darīt visu, lai no tā atbrīvotos. Jauneklis pat nometies uz zemes un rokās esošo iepakojumu centies iestumt zem policijas patruļauto.

Brīdi vēlāk jauneklis saslēgts roku dzelžos un policisti sākuši pārmeklēt jaunekli, lai saprastu, kas viņu pamudinājis šādi rīkoties. Jaunā vīrieša kabatās un mantās atradušies vairāki aizdomīgi maisiņi, tabletes un kāda kristāliska viela.