Rojā ar motorzāģi dzīvokļa sienā izzāģē caurumu un paņem naudu

Policija aizturējusi trīs vīriešus, kuri Rojā ar motorzāģi izzāģējuši dzīvokļa sienā caurumu, sabojājot pie sienas novietoto sekciju, un paņēmuši naudu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa priekšniece Ligita Boginska.

Notikumi risinājušies 19.septembrī dienas laikā kādā vairāku dzīvokļu koka ēkā. Personas, kas vērsušās policijā ar iesniegumu, laikā, kad risinājušies notikumi, atradušās dzīvoklī. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, kas vēl jāpārbauda, šādi īpašnieks, iespējams, kārtojis savstarpējus rēķinus ar īrniekiem. Paņemto naudas summu policija pagaidām neatklāj, vien norāda, ka tā varētu iekļauties dzīvokļa īres maksā.

Sākts kriminālprocess par ļaunprātīgu huligānismu, taču ļoti iespējams, ka, noskaidrojot sīkākus notikušā apstākļus un aizturēto rīcības motīvus, kriminālprocesu varētu pārkvalificēt pēc cita panta.

Aizturētie ir 19, 23 un 39 gadus veci vīrieši.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais