Par čuguna žoga zādzību aiztur divus vīriešus

Pateicoties kādas sievietes vērīgumam, vakar agri no rīta Rīgā, Slokas ielā, policija aizturēja divus vīriešus, kuri mēģināja nozagt čuguna žoga gabalu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka sieviete bija pamanījusi, ka divi vīrieši zog žogu, un par to paziņojusi policijai. Kad tā ieradās norādītajā adresē, policisti ieraudzīja abus zagļus, kuriem rokās bija žoga gabals. Viņi gan to nometa un metās bēgt, bet tika aizturēti. Viens no viņiem - 1984.gadā dzimis vīrietis - iepriekš tiesāts vienu reizi, bet otrs - 1982.gadā dzimušais - jau vairākkārt. Turklāt viņš nekad nav atzinis savu vainu. Arī šajā reizē - pieķerts nozieguma vietā, bet vainu neatzīst.

Abi aizturētie ievietoti īslaicīgās aizturēšanas nodaļā.

Latvijā

Tiesībsarga ieskatā Jelgavas novada domes deputāti izrādījuši nenopietnu attieksmi, vienaldzību un mazdūšību, norobežojoties no bijušā domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa komunikācijas un uzvedības vērtēšanas atbilstoši deputātu ētikas normām, aizbildinoties ar interešu konfliktu.