Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Salacgrīvas pusē no ceļa nobrauc autovadītājs teju 5 promiļu reibumā

© Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 77 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā no gadījumiem viena cietusi persona. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies divi automašīnu vadītāji. Noformēti 60 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, no kuriem 31 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Vakar ap pulksten 12:00 tika saņemta informācija, ka Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā pa autoceļu Akmeņkalni- Lauvas - Ķekari, virzienā uz Salacgrīvu brauc nenoskaidrota persona ar automašīnu, tumši zilā krāsā.

Autovadītājs ar savu braukšanas stilu apdraud citus satiksmes dalībniekus, iespējams, reibumā. Izbraucot policijas norīkojumam, pulksten 12:30 uz minētā autoceļa atrasta automašīna, kura nobraukusi no ceļa braucamās daļas. Pārbaudot vadītāju, konstatēts, ka vīrietis bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī 4,74 promiļu reibumā.