Narkomāns apzog mātes dzīvokli

Policija vakar aizturējusi kādu iepriekš tiesātu 23 gadus vecu narkomānu, kurš augustā ielauzies savas mātes dzīvoklī un aiznesis no tā dažādas vērtīgas lietas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, dzīvoklis Alises ielā tika apzagts 19.augustā. Kāds bija uzlauzis durvis un nozadzis visas dārglietas, kā arī dažādu elektrotehniku - televizoru un mūzikas centru. Atnākot mājās, saimniece ieraudzījusi notikušo, uzreiz sapratusi, ka zādzību būs pastrādājis viņas dēls, kurš piekopj visai sliktu dzīvesveidu.

Sieviete ilgi domājusi, ko darīt, tomēr viņas mērs bijis pilns, un ziņots policijai. Cietusī izstāstījusi savu versiju, ka aizdomas krīt tieši uz viņas dēlu. Vakar 1987.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais